Cautare

4456 de rezultate pentru "rezidentiat 2009 clasificare candidati" (3.91 secunde)
Potrivit lui Stefan Cosmeanu, trebuie facuta o clasificare foarte clara pe consumatori. El a avansat ca posibile intervalele de consum intre 0 - 300 mc, 300 - 1.200 mc, 1.200 - 2.400 mc, 2.400 - 6.000 mc, 6.000 - 12.400 mc.
Potrivit Ministerului Agriculturii, este necesara alocarea de subventii pentru stimularea introducerii grilei de clasificare a carcaselor de porc dupa criterii de calitate.
"Mangalia- hotel 50 camere, clasificare 2 stele, pozitie turistica de exceptie, imbunatatiri, 2390 mp teren, proprietate. 1.200.000 euro".
Potrivit noilor criterii de clasificare, 655 de agenti economici din tara nu mai sunt considerati mari contribuabili, administrarea lor fiind pasata de ANAF filialelor locale ale Fiscului.
Basel II introduce reguli imbunatatite de clasificare si gestionare a riscurilor, odata cu noi metode de calcul al adecvarii capitalurilor in functie de risc.
Cea mai frecventa abatere a fost lipsa certificatelor de clasificare eliberate de Ministerul Turismului, dar si a listei cu servicii suplimentare.
Printre elementele care au condus la aceasta clasificare se numara simplificarea procedurilor pentru obtinerea autorizatiilor si implementarea unui singur birou pentru procesarea cererilor formulate de firme.
Potrivit unui proiect de hotarare de guvern privind clasificarea structurilor de primire turistica publicat pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), categoria de clasificare a hotelurilor va fi determinata atat de indeplinirea in totalitate a anumitor criterii obligatorii prevazute de actul normativ, cat si de realizarea unui punctaj minim rezultat din evaluarea unor criterii suplimentare, altele decat criteriile necesare categoriei respective.
Alte proiecte agroturistice mai sunt la Carcea (proiect nedemarat inca), la Preajba (in curs de clasificare - va fi data in folosinta in primavara acestui an).
Autorizatia se emite de catre primar, iar pentru eliberarea acesteia se depune o cerere-tip, care poate fi procurata de la Biroul Relatii cu Cetatenii din incinta Primariei, impreuna cu statutul firmei, certificatul de inregistrare si anexa la certificatul de inregistrare pentru sediul social si punctul de lucru, actele care dovedesc detinerea legala a spatiului comercial, achitarea la zi a taxelor/chiriilor privind ocuparea domeniului public, contractul incheiat cu o firma de salubrizare, certificatul de clasificare sau declaratie pe propria raspundere privind tipul unitatii de alimentatie publica, planul cadastral privind amplasarea spatiului, la scara 1:500, si fotografia exterioara a spatiului comercial.
Cheltuielile de testare in vederea autorizarii sistemelor de clasificare a carcaselor vor fi sustinute cu 800 de lei pe cap de animal, valoarea totala a sprijinului fiind de 100.000 de lei.
In plus, regulile interne ale bancilor trebuie sa stabileasca veniturile eligibile si procedura de clasificare a clientelei. In acest sens, trebuie spus ca mai multe banci au anuntat ca vor stabili grade de indatorare diferite, in functie de veniturile clientilor.
Certificatele de inregistrare ale firmelor se vor preschimba numai in masura in care activitatile principale continute de acestea sunt modificate in noua clasificare.
"Romania ocupa pozitia 45, cu o medie a rangurilor de 39, devansind Bulgaria cu trei locuri, aceasta clasificare parind mai aproape de realitatile economice si sociale din cele doua tari, in raport cu multe alte evaluari intreprinse de catre diferite institutii sau organizatii internationale, care plaseaza Bulgaria inaintea tarii noastre", se mentioneaza in studiul CEROPE.
Daca veti reusi sa faceti aceasta clasificare împreuna cu membrii familiei, acest lucru este în avantajul tuturor. „Muncesc în primul rând pentru familia mea“Urmatorul pas este acela de a stabili si adera la limitele firmei, în conformitate cu prioritatile fixate.
Daca veti reusi sa faceti aceasta clasificare împreuna cu membrii familiei, acest lucru este în avantajul tuturor. „Muncesc în primul rând pentru familia mea“Urmatorul pas este acela de a stabili si adera la limitele firmei, în conformitate cu prioritatile fixate.
Toti cei care detin astfel de structuri vor trimite la Ministerul pentru IMM-uri, Turism, Comert si Profesii Liberale o declaratie pe propria raspundere cu privire la tipul si categoria unitatii respective, precum si o recomandare din partea unei organizatii non-guvernamentale din domeniu, la care se adauga o fisa cu modul in care sunt indeplinite criteriile de clasificare impuse de autoritati.
Pentru imbunatatirea productiilor de carne prin sustinea financiara a implementarii sistemului de clasificare a carcaselor de porcine, categoria E, statul va aloca 120 de lei/carcasa, iar pentru cea de categoria U, doar 100 de lei/carcasa.
La eveniment au participat Gheorge Bosanceanu (foto), presedintele adunarii generale a actionarilor din SNC, Radu Rusen, directorul general al santierului naval, Jan Lissow, director al "Interorient Navigation Company", Oleg Lozhko, reprezentant Interorient Romania, Dirk Schildwachter (compania germana "Gebab"), Igor Panfilov, capitanul navei, Agnieszka Charewicz Huscher, nasa navei, reprezentanti ai companiei de clasificare "Germanischer Lloyd", numerosi invitati si, nu in ultimul rand, navalisti constanteni.
"Inca mai sunt hotelieri, firme de divertisment, agrement sportiv care trebuie sa mai aduca diverse acte, cum ar fi certificat de clasificare emis de Ministerul Turismului sau o hartie de la Registrul Comertului.
google-analytics.com